A+ R A-

Gaz, telefonie, colectare deșeuri


4.Telefonie

 

 

telefonie fixă, abonaţi  din care :      9   ALMAŞU MIC DE MUNTE  

 

 

 

  14  ARDEU

 

 

 

  47  BALŞA

 

 

 

    0  BUNEŞTI

 

 

 

    3  GALBENA

 

 

 

    4   MADA

 

 

 

    0   OPRIŞEŞTI

 

 

 

  10   POIANA

 

 

 

    0   POIENIŢA

 

 

 

    0   ROŞIA

 

 

 

    0   STĂUINI

 

 

 

    4   TECHEREU

 

 

 

    0   VĂLIŞOARA

 

 

 

   11  VOIA

 

 

Total abonaţi

 102

 

 

Telefonie mobilă - nu există antene de telefonie mobilă dar există posibilităţi de amplasare a acestora (poză). Facem menţiunea că există multe persoane abonate la firmele de telefonie mobilă.  

 

               

5.Benzinărie

Pe raza comunei Balşa nu există staţii de alimentare cu carburanţi iar cea mai apropiată staţie de alimentare este în oraşul Geoagiu, la o distanţă de 19 km. Raportat la suprafaţa mare comuna are un număr relativ mic de locuitori şi totodată şi de autoturisme şi de utilaje agricole. Odată cu iminenta intrare în Uniunea Europeană sperăm că şi comuna Balşa se va repopula şi automat vor creşte şi numărul autoturismelor şi utilajelor agricole, de aceea dacă privim în perspectivă pe viitor ar fi benefică construirea unei pompe de alimentare pe raza comunei. Pentru aceasta autorităţile locale pot pune la dispoziţie una sau mai multe locaţii şi anume : (poză)   

6.Manipulări deşeuri 

Având în vedere strategia naţională de gestionare a deşeurilor, precum şi depozitarea deşeurilor şi care au ca obiect stabilirea cadrului legal pentru desfăşurarea activităţii de depozitare a acestora atât pentru exploatare cât şi pentru închiderea şi urmărirea depozitelor existente, în condiţii de protecţie a mediului şi a sănătăţii populaţiei.

Reglementarea acestei activităţi are drept scop prevenire sau reducerea efectelor negative asupra mediului, în special a apelor de suprafaţă, subteran, a solului, aerului precum şi a oricărui risc pentru sănătatea populaţiei pe întreaga durată de exploatare a depozitului cât şi după expirarea acesteia.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies
Aflați mai multe despre politica de confidențialitate a datelor.